Foto's afdrukken


afdrukken-image

Premium foto's afdrukken

Via onze eigen fotoservice krijg je de perfecte, optimale afdruk op het mooiste fotopapier. Je krijgt de mooiste afdruk van Den Bosch en omstreken, kunt kiezen voor verschillende maten papier en je kunt ook kiezen tussen glanzend en mat papier. Wij denken mee en drukken de foto's af zoals wij het zelf ook zouden willen zien. De foto's kun je in de winkel bestellen en meteen meenemen of je bestelt ze hieronder online. Via de app kun je aangeven of je ze thuis wil laten bezorgen (in Nederland of Belgie) of op wilt halen in onze winkel.


Budget foto's afdrukken

Met de Budget foto afdrukken krijg je goede foto's voor een lage prijs. De foto's worden automatisch op kleur gecorrigeerd zodat de kleuren optimaal worden afgedrukt.

Productdetails
- levertijd: 4 tot 8 werkdagen
- beschikbare formaten: 10 x 14/15 cm
- Uploaden van: Computer, Facebook, Picasa, Flickr

Bestellen & Afhalen
Je kunt jouw foto's online bestellen en afhalen in onze winkel.
Bestellen & ophalen


Fotoposters

Dankzij deze Fotoposters krijgen jouw leuke momenten en herinneringen een definitieve plaats in de (huis)kamer. De posters worden afgedrukt op kwalitatief hoogwaardig fotopapier en zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten.

Bestellen & ophalen


Digitaliseren

Je kunt bij Foto Helftheuvel terecht voor het digitaliseren van al jouw oude foto's, films, dia's en negatieven. Op deze manier kun je jouw herinneringen veilig stellen en opnieuw beleven. Wij geven je graag advies en onze specialisten denken graag mee over de beste oplossing.


Analoog

Als fotospeciaalzaak bieden we uiteraard nog steeds de optie om jouw analoge films te ontwikkelen en af te drukken. Zo kun je bij ons terecht voor kleinbeeld fotorolletjes (in kleur, sephia en zwart-wit), dia film en 120/220 spoel (in kleur en zwart-wit). Je kunt de films laten ontwikkelen en afdrukken en we bieden ook meerdere mogelijkheden voor het digitaliseren. Er zijn meerdere mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Kom naar onze winkel voor een indicatie van de kosten of persoonlijk advies. Indien je vragen hebt kunt je altijd contact met ons opnemen.


Foto van foto

Heb je alleen nog een foto-afdruk en wil je deze laten reproduceren? In dat geval helpen wij je graag met onze foto van foto service. Wij maken een zeer hoogwaardige scan van de originele foto en drukken vervolgens een nieuwe foto af op kwalitatief hoogwaardig fotopapier. Daarnaast is het mogelijk om eventuele beschadigingen weg te halen of andere bewerkingen uit te voeren zoals omzetten in zwart-wit of sepia. We bieden deze mogelijkheden voor pasfoto's tot groot formaat en onze specialisten denken graag mee over het beste resultaat.

levertijd:
We kunnen een foto van foto met onze eigen apparatuur afdrukken waardoor we binnen één werkdag je opdracht kunnen afwerken. (afhankelijk van het aantal).

© Foto Helftheuvel - 2022