Lijsten & albums


afdrukken-image

Bij Foto Helftheuvel maak je makkelijk, snel en op een hoogwaardige manier fotoboeken van jouw dierbare herinneringen. Op die manier kun je jouw mooie vakantiefoto’s, foto’s van je kinderen of van je huwelijk onderbrengen in een mooi fotoboek. Je kunt een fotoboek helemaal personaliseren zodat het perfect past bij de gelegenheid.

Foto Helftheuvel biedt een aantal mogelijkheden voor het maken van digitale fotoboeken. Je kunt een fotoboek maken bij de afdrukcentrale van Spector waar je gebruik kunt maken van een groot aantal opties.Spector fotoboek

Met de Spector fotoboeken komen herinneringen pas echt tot hun recht. Je kunt jouw foto's perfect verzamelen in deze gepersonaliseerde fotoboeken. Je kunt daarbij kiezen voor een groot aantal formaten, kaften, afwerkingen en extra opties. Hierdoor kun je altijd een fotoboek maken dat past bij jouw voorkeur en de gelegenheid.

Bestellen & ophalen


Wanddecoratie

Jouw mooiste foto’s verdienen ook de mooiste afdruk. Bij Foto Helftheuvel kun je terecht voor een groot aantal verschillende afdrukmethoden waardoor jouw foto extra aandacht krijgt.

Voor een mooie, strakke afwerking biedt Foto Helftheuvel bijvoorbeeld de mogelijkheid om je foto af te drukken op Forex of Aluminium. Voor een sublieme, briljante afdruk met mooie dieptewerking kun je een foto af laten drukken op Acrylglas of als Galerijprint. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste, mooiste methodes om foto's af te drukken en wij geven hierin graag advies.

Bestellen & ophalen

© Foto Helftheuvel - 2022